Mikrofoni i kondensatorit "MK-14M".

Mikrofona.MikrofonaMikrofoni i kondensatorit "MK-14M" është prodhuar që nga viti 1973 nga uzina e Tulës "Oktava". Projektuar për radio-televizione dhe studio profesionale të regjistrimit të zërit. Si të gjithë mikrofonët e kondensatorëve, ai erdhi me furnizimin e tij të energjisë. Diapazoni i frekuencës është 50 ... 15000 Hz. Lëshuar në një seri të kufizuar.